day 4 and 5 – trip to yogya

ok…sorry…lambat update….kinda bz….

day 4…nothing much…we spent our time in yogya itself…last day..kiteorg bz mencari batik etc…and went ke taman sari…dalam taman sari ni ada masjid bawah tanah…taman sari ni tempat raja pilih gundek…so pepaham je la…

pintu masuk taman sari

dalam taman sari…

lin/nik tgh tunggu lelain turun g masjid bawah tanah

mereka yg turun ke masjid bawah tanah..saya tak pegi..terlalu panas cuaca di sana

sambil menunggu dorang keluar dari masjid…aku sempat la layan kilang batik…amik le gambar ni…mood nk amik gambar dah takde..panas sangat laa…

lepas taman sari…kiteorg g tempat batik…last call shopping perabih kan segala rupiah yg ada…sambil dorang shopping aku street shooting…hehhehe

saudagar minyak!!

ok day 5 simple je

hahaha day5 tak kemana2…sebab dah balik kl…flight pagi lah…

in summary…yogya trip is quite cool…although panas sket kt sana..maybe kalaupegi sana balik pun…am thinking of panjat gunung merapi la..

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s