seminggu je lah!!!

memula je..lepas naik harga…1st week je jalan tak jem…
masuk 2nd week…cisss…hari ni jam balik jalan…
orang kita ni..amuk sekejap jee…lepas tu ok dah….
demo sana demo sini…minyak still nak pakai gak…
pagi ni…jalan dah macam masa harga minyak rm1.92 dulu…
jem..penuh dengan kereta yang single driver…
ish…kan dah cakap dulu….marah ke bising ke pasal minyak naik..
tu semua sekejap je…like it or not…kereta harus diisi minyak jugak…..
erm…agaknya kalau minyak seliter rm4..kereta kurang tak kat jalan??
ke sebab ramai yang masyuk last weekend..ye laa dapat cash rebate..
tu yang semua drive g keje ari ni….

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s