huhuhu

received call from bentong golf club just now…

“en syaiful, u punye hadiah ada di pejabat..saya simpan dulu laa ok…”

aku pun cakap laa ” wah ada hadiah…no berapa…heheh..champion main berapa..???”

alkisahnya…aku dapat no 21 dari almost 100 golfers yang main Woo Sum Panasonic Golf Tournament di Bentong last saturday…gile challenging hari tuh….tee off @ 1.30….panas terik..then dalam kul 4pm…mak oi..hujan selebatnya di bentong….aku main par golf ari tuh….hehhee..ok wat…dpt hadiah gak..tak pulang tangan kosong…hihihi….

btw….aku tgh mencari mp3 Nsync This i promise you spanish version -Yo Te Voy A Amar…since mp3 yang dulu tak tau mana aku simpan….dont mind to say that this is my all time favorite song especially the spanish one…aku hanya dapat cari video clip je…..

so sesapa ada sila lah share link utk aku download.

2 Comments

Filed under Uncategorized

2 responses to “huhuhu

  1. wow..idola aku mendengar n’sync..
    (terus googling mencari lagu yang dicari)

  2. ariefsaid

    dapat video clip je..
    aku nk mp3 dia
    fuct tul laa…susah benor nk cari
    maybe dah rotten kot

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s