2.30, 4.30, 6.30 dan 8.30

tu la masa dan waktu di mana aku kelam kabut ke toilet ari ni..

sebab aku kene balik sakit cirit birit..

puas aku memikir apa yang aku makan sehingga aku kene balik cirit birit dalam tempoh 2 minggu..

aku rasa penangan mee goreng basah yang aku belasah selepas aku main golf ahad lepas..

damn..badan aku sangat laa lembik…asyik ngantuk jer…

posting on my trip to jkta dan bandung masih dirangka..tak sempat post..hanya save as draft gara2 internet connection yang cam hamjut…gambar takleh nk diupload…damn..

so sekadar broadview..visit laa jojet punye page nyer

http://jojetjojet.wordpress.com/

ada post on our trip

5 Comments

Filed under Uncategorized

5 responses to “2.30, 4.30, 6.30 dan 8.30

  1. tulah..makan tak baca bismillah.. heh
    btw, barang2 liverpool aku dah dispatched to address kakak nkau.. aku dpt email semalam..
    sungguh efficient mereka ini..
    mintak tolong kakak nkau post kat sini ek? hehe
    pastu inform aku berape cost die ok? TQ..

    -your diehard fan-

  2. ariefsaid

    ko nk dia post ke or tunggu dia balik kl?
    nt aku check

  3. matpet

    kalau boleh post lagi bagus..
    tak sabar aku nak tayang pada rakan2 sepermainan aku.. hehe
    btw, bile kakak nkau balik?

  4. lin

    takpe…u sakit comel…dan seksi…ehehehhe

  5. doctor

    sexy ke cirit -birit?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s