back in kl

sudah balik last monday..but yesterday was on MC…cirit birit laa hehehe…

will update later on the trip….

betul kata yogya…beli lah handphone yang canggih..

dan seriously..hati aku membuak2 utk beli handphone baru..terasa amat perlu handphone yang ada wi-fi…

terasa ketinggalan teknologi terutama ketika tunggu nk boarding ..lcct tu kan free internet service….

sib baik semlm aku cirit birit…kalau tak sure aku dah g  beli handpon baru…

aduh…sakitnye perut

5 Comments

Filed under Uncategorized

5 responses to “back in kl

  1. matpet

    selamat kembali boss..
    mana ole-ole nye?

  2. pakdin

    welcome home bro…

    ko kena cirit birit pasal mkn kat sana ke? ko lpak mana kat jakarta?

  3. ariefsaid

    mat pet
    ole2 naik kat floor aku ni..
    ada brownies kukus for all!!!!

    pakdin
    kat jkata aku lepak kat mangga dua..
    tido kat apartment sana

  4. pakdin

    amacam? best la shopping kat mangga dua… kat sana ko g tak ada satu complex jual barang2 elektrik je… ps2,ps3 & psp murah siot…bln 7 aku g lagi…. heheheh

  5. ariefsaid

    yang complex mana??
    harco manggadua ker..
    aku pi awal sangat…flight kul 2
    so most of the shops tak bukak lagi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s