exam time

am on leave 2 weeks study leave..

this time around am will be seating for 5 papers..

record breaker for my uni…paper paling banyak..

exam unit staff hari tu telepon tanye ..encik sure ke nak amik sampai 5 paper…

redah je lah…for its just matter of time..sooner or later..kene amik gak paper2 ni…

dear readers

wish me luck for this coming exam weeks…

hhmm…ok…cakap pasal exam ni….i have my own tradition before nak prepare utk exam..

macam dr sheikh muzaffar@astronaut tu bgtau…every cosmonaut before nak space shuttle akan kencing tepi bas…tradition dorang…

so my own tradition before nak study or seat for exams…ialah aku akan botakkan rambut aku ni..hehehe

ptg ni akan ku ke barber utk licinkan kepala😀

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s