luck oh luck..

event 1: fiz n nasgib..already booked their tix to bandung….so since this was our plan to go for holiday..and air asia..having their promo…fiz n nasgib booked their tix…for me n family…planned to book the tix at the nite time on the same day..but the stupidity of  maxis broadband does not permit neither me or lynn to book on that nite….so..yesterday lynn tried to book the tix again and the best thing is…harga SUDAH NAIK…aisey..ok laa…i’ve told lyn to book later at nite since i’m taking the lap top with me for a meeting held last nite…balik meeting nk book…kebodohan maxis menjelma kembali…..takleh log in…
so today tak tau laa kalau lynn booking kat ofis….

event 2: last nite tgh kemas nk balik…si razi tegur….abg arief…moto tu bocor ker…and aku pun tgk…cakap pancit kot…pi isi angin…and ok….pagi tadi tgk tayar kempis balik..ok laaa…so aku g pump balik…nak pump pun angin tak masuk….rupa2nya bapak segala paku masuk n cucuk tayar aku..tgh slumberland aku naik moto p bengkel…kat bengkel…lepas dia tampal tayar aku…am using tubeless tire…so takde tiub dalam….tgh ada balance paku lagi kat tyar..and the best thing is….paku tuh menghala ke arah tepi tayar…dan itu menandakan bahawa tayar TT900 saya dah takleh nak pakai…waaaa..ish rugi tu….sib baik pagi tadi aku tergerak nak advance duit mak aku…sebab nk g bank tak sempat….at last…dari kos tampal RM5..aku terpaksa tukar tayar baru….waduuhh..
tgh bulan ni….

ape2pun…bought new t-shirt for budak2…will distribute to them tonite,,,

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s