Topic : Pu**MAK punye System….or orang yang jaga sistem PU**MAK…

cite nye macam ni…serius aku sedang menaip hati aku tengah meluap tahap gaban…bebulu..terasa nak sepak je komputer ni…ni semua disebabkan resort system office aku yang betul2 menipu..puki tul laa….
citenye camni…aku booking nak ke KT raya cina ni..aku dah set ngan family aku dah..since 90% aku patut dapat resort…sebab last Friday suppose system ni tutup…maksudnya..sape2 nak booking last Friday takleh until date raya cina…so before semayang aku tgk nama aku sorang je kat resort tuh…..tapi lepas semayang selalunye..dah terpampang email..whether aku dapat ke tak resort..tapi takde gak email tuh…
petang be4 aku balik keje….aku tgk balik system ni…eh…..dorang tak close lagi….pantat mak dia betul laa…so be4 balik keje aku tgk resort yang aku book tuh ada sorang mamat plak masuk..PANTATTTT
pagi ni..aku tgk kat screen system pukimak ni…balloting will be done on 5th feb 2007…BABI….aleh2 lepas lunch dapat email….resort reservation unsuccessful….pukimak tuh…mamat sorang tuh yang dapat…ANGINNNNNNNNNNNNNNN satu badan..aku tpon minah section tuh…..
aku tanye nape ni…kata ballot last week ni ballot ari ni plak….tipu la plak…
oh sorry encik syaiful…system kiteorag ada prob last FRIDAY…
BUTOOOO bukan sytem problem…tapi ORANG KAT SANA PROBLEM…
pantat..serius aku FUCK UP gila ari ni…

BUTOH LAAa

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s