Lelaki berkeluarga dilanda sindrom malas bekerja

erk..!! actually aku pun dah terkena sindrom ni…hehehe…syok pulak dok umah main ngan haikal..ye lah malas kerja bukan ape…dok rilex rumah leh bangun lambat…boleh gi main golf…
dok umah pun takyah nak masak..perut lelaki ni keras sikit..tak makan pun takpe…kalau nak makan sangat bole gi fast food…hehee….

aku takde laa tekena sindrom ni directly …cuma lately malas betul nak gi kerja…cam boring sikit laa…..agaknye long holiday punye mood tak abis lagi kot…hehehe

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s