Bosan suit dapat kawan yang jenis macam ni…

Plan beriya2..last minute cancel ..macam ci***

Kalau plan jadi pun, last minute mesti ada plan nak kene ubah….macam ci***

Bape kali dah aku terkene ngan si dia ni….janji iyer2..last2 kansel….

Siap bagi assurance masa mula2 deal dulu…last2 hampeh…

Tak kira kalau si dia ada terbaca ke idak….

Cuma aku bukan tak suka kawan ngan orang macam ni…

Cuma next time toksah asyik memanjang deal sesuatu event/benda ke ape ke..kalau ko memang takleh nak tepati masa….

Orang leh boring kawan ngan ko….termasuk laa aku…naik boring nak kawan ngan ko..

Mungkin ko ni dimanjakan sangat kot dulu..sampai terbawa2 dah besar panjang ni pun suka nyusahkan orang….

Orang lain pun bz gak ngan agenda masing2 tapi tau jer nak handle..

Sia* tul laa…

Sib baik aku tak mengharap plan esok menjadi..kalau tak sia2 je…sia*

Sib baik esok aku menanti surat gaji baru..puk* la ko ni…..

Dah lama aku tak memaki kawan..tapi sebabkan sikap ko yang cam sia* ni …terpaksalah aku maki…

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s