Kalau korang tak percaya ………

aku lagi ler tak caya…ehehhe..single handicapper ler plak aku bulan ni ek….wahai pn herlina….boleh lah kiranye saya mempropose diri saya utk membeli iron set baru …..sudah terbukti…badan yg regulate golf malaysia pun ada accredate saya sebagai single handicapper utk bulan ni….hehhee…dasat dasat…erm……

bende ni tokleh caya sangat sebab every month akan bertukar based on yr score card…kene score card teruk sure handicap kalah pompuan…

btw….mizuno tgh buat promotion gila2 punye…trade in any club set cap ayam ker cap kapak ker..max dorang amik rm1500 pergh gila..

ape pun selamat menyambut awal muhharam dan cny

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s