Poor Record Keeping

tu je kesimpulan yg aku dapat buat…
silap aku juga sebab tak simpan resit lama buat cincin kawin tuh…
kan bila dah hilang..nak tempah balik cincin tuh…tak leh..
tukang emas tuh siap cakap..cincin ni unrealistic nak buat..
hahaha..buat aku gelak guling sorang2..
ye lah…unrealistic..kenape..??dulu aku tempah kat kedai dia laa..
kedai mana lagi…adusss…

kedai tu pun satu…bila aku minta resit lama…dia kata kite org tak simpan laa resit2 lama.
aduhh…kan ker hamjut camtu…..

beza ngan org luar yg bukan org kita…
resit ke ape ke..semua dorang simpan..at least 5 tahun..
bukan ape…utk reference…
aku ingat lagi bila aku gi buat power window kete kancil aku..
mekanik tu siap amik buku tulis step by step cara dia buat power window aku…

ish tak pasal cincin kawin aku tu kene buat cara lain plak..
argghhh tensen….

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s