Free …. at last

tadi last paper…
rekod baru tercipta pada semester ni
di mana ketiga2 paper aku kuar hampir satu jam awal…
huh…dasyat sungguh aku….tapi result dasyat ker…
arrghhh..forget it..yang penting dah abis…
hmmm..tadi bayar duit qiqah haikal..
ish bulan ni banyak banje…
semlm MST mmg sale gaban tenuk afrika punye murah
argghhh buntu buntu
dalam pale aku ni smlm memacam nak beli…tapi tak terbeli..
bukan sebab duit…sebab tak tau ape nak beli
nak beli kasut..semua mmg murah gila…masalahnya kasut aku still cantik lagi..
nak beli iron set…yg aku nak takde…
nak beli baju…sekoyan lagi baju yg tak pakai..
argghh….
bila laa duit elaun buku aku nak masuk ni…

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s