Al KisaH…..

hhmm…dua paper dah lepas utk this semester
tinggal this wednesday…ada marketing punye paper..
wish me luck readers..thanks..

ok just nak kongsi…ada beberapa cerita yang berlaku dalam tempoh 72 jam ni..
ok..
aku mula kan…dgn kehilangan cincin kawin aku..
argghh…cam siut jer..dah puas aku mengemas segala sudut kat umah…
still tak jumpa..
argghhh…bosan bosan…and aku pi tukang emas tuh..
nak tempah balik..hampagas….3 kali aku pi kedai dia..
dok tutup jer…bz open hse kot hehehhe…
cincin ni just belah rotan je…but the special is this ring..made frrom combination of 2 different materials..made from silver and suasa(dunno in English laa)
so today..maybe nak gi tempah….
sedey sedey…..
berikutan kehilangan cincin kawin aku….
lyn pun kehilangan bracelet yang hadiahkan masa birthday dia last yer..
ntah hilang kat mana…maybe cicir kat KLCC…
oh lupe..semlm pi KLCC bawak muhammad haikal sekali🙂
bracelet ni pulak…argghhh..nak dicitekan…limited edition punyer series…
aku beli kat tomei..only produced 20 ke 15 for each outlets…
so dear….kene beli lain laa yer…
sedey sedey…
di sebalik kisah sedey ni plak..
semlm ada perkabaran gembira dari KLCC…
aku dan lyn baru membeli laptop utk kegunaan rasmi kami..
we bought IBM ThinkPad.RM2699..
that’s a choice between AceR IBM and Dell..
but we choose IBM since tahan lasak sikit..
yahooo..bes bes..
disebalik cite bes sebab beli laptop..
pagi tadi plak ada cite sedey😦
masa anta haikal kat umah kak ina….
masa aku tgh parking kete…
pannggggg!!!!…..
aku terlanggar tiang lampu…
barbieruddin tuh…calar bumper…kemik sikit je..and lampu belakang retak..
argghhh..tensen tensen…
tgh nak kawtin ngan abg man…utk claim insurans…
hopefully dapat laaa sebab nak let go kete tuh..
waaaaaaaaaaaaaaaa

sekian dulu laa..
nt sambung…nak baca buku ni….

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s