Sah terjebak

mmg sah aku dah terjebak dengan kancah golf sekronik nya.
hhmm..
nak di jadikan cite…
semlm aku pi mst..kat ampang..
hajat di hati cuma nak survey barang…such sunday bag, glove…bla bla bla sebab dia buat sale..
tup tup…
aku terpandang satu driver…ORP RM2250…. Sale Price RM450…Member Price RM405…
alamak..camne ni??
mundar mandir aku kat kedai tuh…so sementara lyn bayar brg2 present yg dia belikan utk aku..(hadiah in advance since nnt dia dalam pantang..so no surprise laa :p)
aku pi try la swing2 driver yg aku tgk rm405..
terus si kalai–shop assistant approach aku..
“bang, nak test ker..:?”
aku tanye balik “bleh ker…bukan kul 6 u all dah tutup ker?”ayat cover line…sebenarnya malas nak try..nt aku terjebak plak..
“eh boleh….ape salahnye….jom g test….driver best bang…hari ni dah 4 batang habis…price dia pun ok….sebab nak clear kan stock…”
aku pun pi la test…mak oi..memang best…..
aku cuba elak dari nak beli driver..ye lah…utang aku dah kurang..kang beli driver..tambah balik utang..hampeh……
so aku pun dok tanye ” range rm400, ape lagi option for drivers yg ada ek…??” tanye sebab nak ngelak beli walaupun aku tau sesungguhnya memang best driver ni.

“ada bang ada gtx(pro cakap aku driver ni bagus skit dari pro kennex aku, mitsushiba, and several brand, but honestly this brand yg bagus..”

hmmm…mmg betul cakap dia….
kene ngan orp dia RM2250…
so..
aku…tanpa melengahkan masa..tanpa keluan dari lidah aku..terus aku cakap..ok laa i beli…

waaaaaaaa….utang balik…hehehe….
tapi takpe janji puas……cuma skang aku blur ttg non conformance by USGA banyak driver yg tak comply…hhmmmm…
pening pale aku pikirkan..

Image hosted by Photobucket.com

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s