sebenarnya dah check in pun kat dept baru aku ni since 1st april ari tuh..cume tak sempat nak share ape2 since ketiadaan network id dan juga ketidak clearan line utk aku menjengah atau melayari internet…nak kata bz pun tak juga..pura2 bz pun tak juga..cuma tempat duduk aku skang ni…betul2 di tepi hiway…..yakni hampir semua staff termasuk big bos dan visitor akan lalu di belakang aku….
kerja baru aku ni skang belum betul2 sibuk since..aku masih lagi memasterkan diri aku terhadap sistem yg telah sedia ada di dept ni….kurang best laa dok tepi hiway ni..hehehe tak clear nak buat ape2..ahaksssssss

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s