Terima kasih buat semuA

macam mana ek aku nak mula cerita…
alhamdulillah..cita2 aku yg pertama di opis aku akhirnya tercapai..
berkat doa dan usaha alhamdulillah dimakbulkan Illahi…
tanggal 1 april…aku akan berpindah ke jabatan baru..
after five fantastic years aku di jabatan sekarang..akhirnya aku berpindah rumah…
agak keberatan sebab jabatan aku ni ibarat rumah ke dua aku…ye lah…lebih dari 10 jam sehari aku akan spend masa aku di sini…
bila cuti panjang sikit..aku mula gelisah..tak tau nak buat ape kat rumah..
terima kasih to all JP3 staff…utk cenderahati yg diberi….utk kerjasama yg disulami selama ini…
kepada kakitangan jabatan baru aku..harapan aku agar semua yang ada di JP3 bakal aku rasai di sana….
terima kasih kak fizah….en sly…kevin dan rakan2 admin unit dan TAS yg lelain di atas upaccara farewell breakfast tempoh hari…terima kasih juga atas pemberian jam tangan ellese tuh..insyaAllah saya pakai pada hari yg pertama saya di jabatan baru…
terima kasih kak ron , kak rok dan kak suhaila…atas pemberian tali leher …tak lupe juga dengan kata kata perangsang dari akak semua…insyaAllah i wont let u down….dari kak su”
Kak Su doakan Arief berjaya kelak. Mana tahun dalam masa 10 tahun ni you akan jadi manager. Tidak ada apa yang mustahil. Dengan usaha arief sekarang ni memang ada potensi. Selamat Berjaya.”
dari kak ron “
Dear Arief,
You’re welcome. Good luck and take care. I really want to see you excel in your career. Continue to study. Always remember, we are always here for you. Keep in touch. “

insyaAllah kak akan saya cuba mendaki gunung walau setinggi mana…becoz i want to make my mum , my wife ,my family and my friends proud of me…doakan saya kejayaan di masa hadapan…itu sahaja yg saya perlukan…

kepada rakan2 JP3 yang lain….terima kasih diatas pemberian baju,seluar,tali pinggang dan tie…..terima kasih juga atas segala kerjasama yg anda berikan selama ini…maafkan saya jika ada tersalah tutur kata dan halal kan makan minum…..

kepada Anti Fraud Unit….terima kasih kerana menaja makan tengahari saya di stadium merdeka..ahaks….tq en mahdi,en yazid, en badang dan rakau anti fraud yg lain….

sekian…

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s