pagi tadi..tgk MHI sambil bersiap tuk g keje….kat tv..abis semua rakyat bambu player bola kite..mmg bagus pun dibambu…lebih elok lagi dibambu NTV7…stupid…ada ke soalan sms dia camni “Adakah malaysia boleh menjadi juara Piala Tiger..? ” soalan ni diudara masa singapore lawan myanmar kelmarin.macam mana nak jadi juara..walhal time tu final pun belum confirm…nah …amik ko…semlm over confident punye pasal…kalah ngan indon…langsung tak layak ke final…hampir 3 juta rakyat tertipu dengan aksi pemain malaysia….hikhikhik.sib baik aku tukar ke ESPN tgk liverpool main lagi best…kurang tension…quality of the game tinggi…ok balik kpd rancangan MHI pagi tadi…di ruangan chatting di bawah tu…ada sorang user tgh chat…dia tulis..sapa tau maksud tsunami….TSUNAMI means = Tuhan Selalu Uji Namun Ada Manusia Ingkar….hehehe…what a creative person he/she is…KUDOS to him/her…:D

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s