kekadang rasa cam bodoh pun ada..

kenape.??yelah..

ahad ari tuh..aku gi tgk cover handphone kat tempat lyn keje..rm15…so dia tak nak bg kurang

so fine aku tak beli laa

so semlm aku gi petaling street..satu kedai tu gile babi mahal rm45..mampus laa dia..malas aku nak beli..so aku gi ke kedai lain..kedai tu memula rm20…so aku taknak…bile aku nak blah dia bagi rm12…but kaler yg aku nak takde…

tadi ni aku pi sgwang…memula beli gta st andreas..hahha..mlm kang aku layan..hahaha…pastu aku singgah kat kedai handphone…aku dok belek cover yg aku nak tuh…ada…warna aku nak pun ada…tapi harga dia rm20..

aku pun..dok mintak diskaun dia tak bagi….damn..secara hormatnya aku pun terbeli lah kaver handphone ni dengan harga rm20…

lagi mahal dari GE Mall punye price(tak silap akuwarna aku nak takde) dan lagi2 mahal dari harga kat petaling street (bukan tak nak beli kat sini..kaler dia tak lawa laa)

jadi pokok pangkalnye…adakah aku rugi membeli kaver handpon ni Rm 20??atau sebenarnya aku tak rugi..although ada kedai yg murah..sebab rm20pun aku dapat kaler yg aku nak….

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s