1268.40

tu laa amaun kene bayor kat Nordin Toji dan Yussof Ahmad

yang bertindak sebagai lawyer aku dalam urusan pembelian umah di Ukay Bistari…

nasib baik diskaun kalau tak RM1744.90…

time nak kawin ni laa dia ketuk duit hantu betul laaa..

kekeke..

takpe..nak kene ayat balik officer dia ni…cakap aku nak kawin…

mesti dapat diskaun..

ari mmg penat..

ekekek..panas plak tuh…

tadi pi bayaq kete..masukkan duit kat ASB…

ape lagi..?balik umah tido..ada org tu kan.janji nak call tapi takde pun.. :p

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s